עוגת שוקולד – קפה ממכרת של נעמה פלד

כאשר העוגה יוצאת מהתנור שופכים:

  • או אספרסו
  • (אם יש לכם מכונת אספרסו, מכינים אספרסו ושופכים, זה ממש משדרג את העוגה)

קרם ציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי העוגה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. משמנים תבנית אפיה עגולה (מספר 26) או תבנית קוגלהוף (כמו בתמונה). שופכים את בלילת העוגה ואופים 30 דקות.
  4. כאשר העוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה חצי כוס נס קפה שמכינים מכף קפה נמס וחצי כוס מים חמים). אם יש לכם מכונת קפה, מכינים אספרסו ושופכים, זה ממש משדרג את העוגה.
  5. מכינים את הציפוי: באמבט בן מרי ממיסים את השוקולד כאשר נמס מערבבים לתוכו את 1/2 השמנת שנותרה. שופכים על העוגה. אפשר לקשט את העוגה בסוכריות, אגוזים או פולי קפה טחונים.

 

  •  

Quick Navigation
×
×

עגלה